Lisberg Consult giver vinderchancer og overskud i hverdagen.

Lisberg Consult er en selvstændig virksomhed som tilbyder kalkulation og beregning af VVS-projekter, samt konsulentydelser i forbindelse med blandt andet prækvalifikation, udbud og tilbud.
Ydelser der giver øget vinderchancer…

Lisberg Consult henvender sig især til VVS-installatører og teknikentreprenører, hvor vi tilpasser kalkulationen eller konsulentydelsen til netop jeres behov. Vi arbejder også meget gerne for andre kundesegmenter som kunne gøre brug af vores ydelser.

Lisberg Consult er beliggende i Terndrup og vores ydelser tilbydes derfor både lokalt og landsdækkende.
Vi  kan let og uhindret deltage ved besigtigelse og i afklarende møder med kunden, da synlig tilstedeværelse giver stor værdi for sagen og kunden.

Selvom Lisberg Consult er en nystartet virksomhed, har vi med en baggrund som VVS-tekniker i store og små installationsfirmaer og som ejer af større VVS firma oparbejdet en stor og indgående erfaring med kalkulation og beregninger, samt generelt tilbudsarbejde inden for tekniske installationer i fag- og teknikentreprise.

Endvidere har vi stor erfaring med udarbejdelse af prækvalifikations materiale, forespørgsel til udbud, kalkulation og aflevering af tilbud.

Lisberg Consult tilbyder kort og godt, at være jeres fortrukne samarbejdspartner ved kalkulation og beregning af VVS-projekter, samt konsulentydelser i forbindelse med prækvalifikation, udbudsmateriale og tilbud.